NCR Coöperatie Academie
Coöperatief leren doe je samen
Als NCR-lid profiteert u van een speciaal aanbod:
bij twee aanmeldingen betaalt u er slechts één!

Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN NCR COÖPERATIE ACADEMIE

Aanmelding

  1. Aanmelding voor een Opleiding geschiedt door middel van het digitale inschrijfformulier voor de desbetreffende Opleiding. Het inschrijfformulier dient digitaal te worden ingevuld. Er wordt vervolgens een automatische ontvangstbevestiging per e-mail naar de deelnemer gestuurd naar het opgegeven mailadres bij aanmelding.
  2. Door verzending van het inschrijfformulier verplicht Deelnemer en/of een derde die jegens Deelnemer is gehouden tot betaling, zich tot betaling van het cursusgeld.
  3. Zoals gecommuniceerd op de website van de NCR Coöperatie Academie ontvangen NCR-leden 10% korting op de opleidingen van de NCR Coöperatie Academie.

Annulering/verhindering

  1. Deelnemers mogen zich altijd laten vervangen bij verhindering. Dit dient de deelnemer tijdig aan de organisatie door te geven.
  2. Verzoek tot doorschuiven; niet mogelijk. Onderstaande annuleringsregeling wordt gehanteerd en men kan zich opnieuw aanmelden.
  3. Annulering meer dan twee maanden voor start geen deelnemersbijdrage.
  4. Annulering binnen één tot twee maand(en) voor start 25% van de deelnemersbijdrage.
  5. Annulering vanaf één maand tot twee weken voor start 50% van de deelnemersbijdrage.
  6. Annulering korter dan twee weken voor start 100% van de deelnemersbijdrage.

Wachtlijst

  1. Als het maximum aantal deelnemers is bereikt, kan men zich inschrijven voor de wachtlijst. Indien er dan beschikbaarheid komt zal de NCR Coöperatie Academie de hoogst genoteerde op de wachtlijst hiervan op de hoogte stellen.