NCR Coöperatie Academie
Coöperatief leren doe je samen
Als NCR-lid profiteert u van een speciaal aanbod:
bij twee aanmeldingen betaalt u er slechts één!

Eigen opleidingen van NCR

NCR wil graag zijn kennis delen met anderen. Daarom organiseert NCR verschillende opleidingen en trainingen voor iedereen die betrokken is bij een coöperatie. Een aantal van deze programma’s is exclusief voor NCR-leden.

NCR Basiscursus Coöperatie

De NCR Basiscursus Coöperatie is een cursus die drie keer per jaar gehouden wordt en is bedoeld voor (nieuwe) medewerkers en bestuurders op alle niveaus. Bij deze eendaagse cursus komen alle beginselen van een coöperatie aan bod. Zo worden de meer technische onderwerpen zoals bestuursmodellen en financieringsvormen besproken, maar ook de vraagstukken zoals het waarom van de coöperatie en ledenbetrokkenheid.

NCR Co-op Game

De NCR Co-op Game is een serious management game. In teamverband krijgen de deelnemers de uitdaging om in de rol van bestuurder een startende coöperatieve onderneming succesvol te maken. U moet keuzes maken over de voorzitter van het bestuur, de strategie en het bestemmen van de winst. Het is een workshop over coöperatieve strategische dilemma’s waarin alle deelnemers actief participeren.

Peer Groups

Governance, Organisatie-ontwikkeling, Diversiteit, Coöperatief Leiderschap. Vier grote begrippen maar met werelden eromheen. Directeuren, bestuurders en toezichthouders zijn er mee bezig in hun eigen context. Vaak kan de context van de ander inspireren om in je eigen omgeving verder te komen. Maar het delen van dilemma’s vraagt wel om een veilige setting. NCR Peer Groups biedt die. Kleine groepen van functionarissen op een vergelijkbaar niveau. Diepgaande gesprekken. En: kennisverwerving door inleidingen van topdeskundigen. Vier bijeenkomsten in 2017. Deelname aan deze Peer Groups is uitsluitend mogelijk voor NCR-leden. Lees de brochure NCR Peer Groups 2017 en schrijf in bij Dorien Groen via D.Groen@cooperatie.nl. Meer informatie via tel: 030 – 284 04 90.

Contact

Mocht u meer informatie willen hebben over opleidingen en trainingen van NCR, dan kunt u contact opnemen door een email te sturen of telefonisch contact te zoeken via onderstaande contactgegevens.

ncr@cooperatie.nl
030 28 40 490
www.cooperatie.nl