NCR Coöperatie Academie
Coöperatief leren doe je samen
Als NCR-lid profiteert u van een speciaal aanbod:
bij twee aanmeldingen betaalt u er slechts één!

Over NCR

NCR is de vereniging van en voor coöperaties in Nederland. Wij geloven in de kracht van de coöperatie en benutten die in het belang van onze leden. Samen versterken we het coöperatief ondernemerschap in Nederland. Dat doen we door kennis te ontwikkelen en te delen. En door de mensen van de coöperaties te verbinden. Zo helpen we onze leden om gezamenlijk meer profijt te halen uit hun coöperatieve identiteit en in te spelen op nieuwe kansen en uitdagingen. Op de website van NCR onder Wat is NCR kunt u meer lezen over onze speerpunten, zie ook het ledenoverzicht, wie zijn de bestuursledenmedewerkers en partnerorganisaties van NCR?

NCR is in 1934 opgericht voor en door coöperaties uit vooral de agrarische sector. Daar ligt dus onze oorsprong. Inmiddels heeft NCR ook veel leden uit andere sectoren, zoals verzekeringsbranche, transport&logistiek, zorg en energie.

In de NCR-Brochure kunt u meer lezen over kenniscentrum en platform NCR en over NCR-activiteiten. Liesbeth van der Kruit, Piet Boer en Ton Kempenaar vertellen waarom hun coöperatieve ondernemingen zijn aangesloten bij NCR.